ponúkame

komplexný pohľad na vaše digitálne problémy
poradenstvo, konzultácie aj technickú podporu
napredovanie a využívanie moderných technológií
viac ako 20 ročné skúsenosti s neustálim zdokonaľovaním

komplexné RIEŠENIA v digitálnom svete

Webstranka iMZ - dodávka hardware, PC, notebookov a príslušenstva

Hardware

Zariadime alebo vynovíme techniku v domácnosti, alebo kancelárií. 
Široká ponuka nových, renew aj techsavers riešení.

www.imz.sk

Webstranka iMZ - profesionálne LAN & Wifi siete

Network

Poradíme, navrhneme alebo aj zrealizujeme. Dátové aj wifi siete šité na mieru. 
Špecializujeme sa aj na neštandardné riešenia.

www.imznetwork.com

Webstránka iMZ - hosting a tvorba webov

Web

Vytvoríme webstránku, zabezpečíme hosting aj registráciu domény. Dokážeme vytvoriť webaplikácie na mieru, prípadne ich prepojiť s IS podľa potrieb.

www.imzhost.com

Webstránka iMZ - zabezpečenie objektov kamerovým a bezpečnostným systémom

Security

Navrhneme a zrealizujeme zabezpečenie a dohľad na byt, dom aj kanceláriu. Moderné kamerové aj bezpečnostné riešenia s partnermi Hikvision a Jablotron.

www.imzsecurity.com

sme s Vami už od roku

2003

iMZ solutions, s.r.o.

Jedinečnosť našej spoločnosti spočíva v kombinácii empatie a expertízy. Rozumieme, že za každým podnikom stoja ľudia a ich potreby. Preto naše riešenia nie sú len o technológii, ale o hľadaní cesty, ako technológiu prispôsobiť ľudskému faktoru a posilniť váš podnik.

Odlišujeme sa od konkurencie tým, že neponúkame len štandardné balíčky služieb. Naša práca je založená na individuálnom prístupe a hlbokom porozumení potrieb a cieľov každého klienta. Pristupujeme k výzvam s kreativitou a odbornosťou, ktoré sú výsledkom rokov skúseností a neustáleho vzdelávania v rýchlo sa meniacom digitálnom prostredí.

Vybrať si nás znamená zveriť svoje digitálne ambície partnerovi, ktorý sa zaviazal byť vedľa vás na každom kroku cesty. S iMZ solutions máte istotu, že vaše digitálne riešenia budú nielen efektívne, ale aj plné porozumenia pre vašu unikátnu podnikateľskú cestu.

Pretože vo svete, kde sa každý deň objavujú nové výzvy, potrebujete niekoho, kto ich dokáže obrátiť na vaše príležitosti. Staňte sa súčasťou príbehu iMZ solutions, kde každý problém nájde svoje riešenie s ľudskou tvárou.